Mis asi on Kalamba mängude hüperboonuse funktsioon

Mis asi on Kalamba mängude hüperboonuse funktsioon

Mitte ainult online slotimasinad ei ole muutuses. Mängijad ei ole samuti koguaeg ühesugused, ka nemad läbivad huvitava evolutsiooni. Slotimasinate loojad üritavad pidevalt välja tulla uute innovatsioonidega ning seda just selleks, et meelelahutus oleks võimalikult kiire, lihtne ja parim. Need peaksid tagama, et kuigi nende mäng jääb mängijatele väljakutseks, ei põhjusta see neile liigselt stressi ega pane neid mängust loobuma. Kalamba on selle üle samuti pead murdnud ja on välja mõelnud kaks moodust, kuidas mängijaid hoida.

Nad on lisanud oma virtuaalsetele masinatele kaks uut funktsiooni: hüperpanus ja hüperboonus. Hüperpanus on veidikene keerulisem, kuid siiski nauditav viis oma riskitaseme kohandamiseks ja mängu muutmiseks nii lõbusaks, kui ise soovite. Idee seisneb selles, et saate muuta võidukordaja suurust ja tasuta keerutuste arvu, mille eest mängite. Teie panus kohandatakse vastavalt sellele, ning seejärel sõltub juba õnnest, millise võidu te saavutate. Rohkem infot hüperpanuse funktsiooni kohta leiate teisest artiklist.

Hüperboonus on viis tasuta keerutuste mängu saamiseks

Hüperboonus on juba oluliselt lihtsam ning me usume, et see saab mängijate seas veidi populaarsem olema. Lihtsustatult öeldes on see viis, kuidas kiiresti tasuta keerutusteni jõuda.

Enamikus slottides on kaks viisi, kuidas tasuta keerutuste mängu saada. Klassikaline versioon on see, et keerutate vajaliku arvu Scatter sümboleid ning mäng aktiveerib tasuta keerutused. Kui olete online slotte pikka aega mänginud, teate, et see meetod võib mõnel juhul terve igaviku võtta. Meie mälestuses on kolm slotti, kus me pole suutnud seda kunagi saavutada. Kuid me ei hakka neid viisakusest mainima.

Tasuta keerutuste ostmine?

Teine, palju lihtsam, kuid suhteliselt kallim viis tasuta keerutuste käivitamiseks on nende ostmine. Tõsi, sõna "tasuta" kaotab sellisel juhul oma tähenduse, kuid seda me siin arutama ei hakka. Nii töötab ka hüperboonuse funktsioon. Saate seda kasutada boonusmängu ostmiseks summa eest, mis põhineb teie hetke panusel. Kuna hüperpanuse ja hüperboonuse funktsioonid on Kalamba online slottides omavahel seotud, avaldub teile hüperboonuse nupule klõpsates valik. Saate valida mitmete erinevate tasuta keerutuste arvude ja võidukordajate väärtuste vahel. Kui kordaja on seotud Wild sümboliga, valite loomulikult ka selle väärtuse siit.

Näiteks Blazing Bull slotis saate valida 7, 12, 15 või kuni 20 tasuta keerutuse vahel. Kui valite esimese paari, keerleb Wild sümbol rullikutel kordajaga x2, kui valite teise paari, on Wildi väärtuseks x3. Olukord on sarnane ka teistes slottides.

Proovige hüperboonuse funktsiooni ja ostke kasiinos tasuta keerutusi

Me oleme hüperpanust ja hüperboonust õppinud armastama. Me ei ütle, et meil ei kulunud aega, et nendega harjuda, või et me ei olnud nördinud, kui ostsime midagi, mis pidi olema tasuta, kuid saime neist negatiivsetest tunnetest kiiresti üle. Kalamba on seda käsitlenud hästi ja mängijate sõbralikult. Kui soovite mängida ettevõtte online slotte, külastage online kasiinot, ning see, kas kasutate hüperboonuse funktsiooni või mitte, on juba teie otsustada.

Mänguautomaadid