Kuidas hüperpanus Kalamba slotimasinatel toimib

Kuidas hüperpanus Kalamba slotimasinatel toimib

Mängige kasiinos

Slotimasina teema on väga oluline. Loomulikult on olulised ka visuaalid. Osadele inimestele meeldib rullikute arv ja loomulikult sõltub palju ka võiduliinide arvust. Kuid ilmselt võime nõustuda, et see mis meid kõige rohkem köidab, on boonused ja slottide boonusfunktsioonid. Ning need on erinevad.

Meile meeldib, kui slotimasinate arendajad lähenevad boonustele loovalt, ning hiljuti üllatasid meid meeldivalt Kalamba arendajad. Kalamba tuli turule millegagi, mida varem seal polnud, või vähemalt meie polnud seda näinud. Originaalsete hüperpanuse ja hüperboonuse funktsioonide paariga.

Hüperboonus on huvitav lahendus, mille kaudu loojad lasevad teil kiirelt siseneda tasuta keerutuste mängu, et te ei peaks õnne halastust ootama. Tasuta keerutuste mängu sisse ostmiseks vajutage lihtsalt vastavat nuppu. Isegi mitmes variandis. Hüperboonuse kohta kirjutame aga veel ühe artikli, nüüd vaatame, mida esmanimeline funktsionaalsus pakub.

Hüperpanus kontrollib kordajat ja tasuta keerutusi

Lühidalt, hüperpanus annab teile võime kontrollida kahte olulist asja, võidukordajat (osades slottides ainult Wild sümboliga saavutatav) ja tasuta keerutuste arvu. Hakkasite kuulama? Väga hea. Selgitame lähemalt.

Online slottidel, milles hüperpanuse boonus esineb, on täiesti standardne mängupaigutus. Kuid need on erakordsed selle poolest, et paremal või vasakul küljel on hüperpanuse paneel. Sellel paneelil näete kahte eelnimetatud näitajat ning teil on neid noolte abil võimalus muuta, mõjutades seega mitte ainult mängu rullikutel, vaid ka sellest tulenevat panust. See muutub (suureneb) sõltuvalt kordaja ja tasuta keerutuste väärtustest, millega mängite.

Hüperpanuse mitu taset

See töötab igas slotimasinas lihtsalt ja veidi erinevalt. Hüperpanusel endal võib olla mitu taset. Näiteks võiks Caribbean Anne mängu tulemuslik tabel võib välja näha selline:

  • Tase 1: 7 tasuta keerutust + kordaja väärtus on x1
  • Tase 2: 9 tasuta keerutust + kordaja väärtus on x2
  • Tase 3: 11 tasuta keerutust + kordaja väärtus on x3
  • Tase 4: 14 tasuta keerutust + kordaja väärtus on x5

Tase mõjutab seega nii kordajate arvu võidukombinatsiooni saavutamisel kui ka tasuta keerutuste arvu Scatter sümboli saamisel.

Scatter sümbolite arv on samuti oluline, kuna see mõjutab teie hetke panuse kordajat. Näiteks annavad kolm Scatter sümbolit 7, 9, 11 või 14 tasuta keerutust + kahekordistab teie hetke kogupanuse. Antud juhul annab 4 Scatter sümbolit teile samuti 7 kuni 14 tasuta keerutust, kuid kuni 4 kordse hetke panuse.

Lõplik tasuta keerutuste arv arvutatakse, liites hüperpanuse paneelis hetke tasuta keerutuste väärtus Scatter sümboli keerutamisega saadud tasuta keerutuste arvule. Üleliia keeruline, kuid paar keerutust rullikutel ning saate selle kiiresti selgeks.

Proovige kasiinos hüperpanuse mänge

Esialgu leidsime, et Kalamba slottide hüperpanuse funktsioon oli üleliia keeruline, kuid kui me sellega ära harjusime, avas see meile mängimiseks uusi taktikalisi võimalusi. Lõppude lõpuks oleme seda üsna tihti kasutanud ja tegelikult haldame panuse summat ainult seda kasutades. Kui soovite samuti katsetada, kuidas hüperpanus ja hüperboonus töötavad, saate seda teha näiteks Supercasino online kasiinos, kus Kalamba mängud hetkel saadaval on.

Mänguautomaadid